EI Ingatlan
Gyorskeresés
Ingatlan jellege

Szobaszám (min)    db

Ár (mFt)  -tól   -ig
Részletes keresésHivatkozási szám:
#
MegnyitásVáros gyorskeresés:

Szentendrei ingatlanok
Budakalászi ingatlanok
Pomázi ingatlanok
Ürömi ingatlanok
Leányfalu
Tahitótfalu
Csobánka


Szerződés minták...

Családi vállalkozásunk 1993 óta a szolgáltatások területén, mindig a személyes és bizalmas ügyfélkapcsolat alapjain működött és működik azóta is.

A közelmúltban, mikor Pomázra szerettünk volna költözni, az ingatlanpiacon a minőségi szolgáltatás terén kínálati rést találtunk. Innen jött az ötlet, hogy a több mint tizenöt év alatt megszerzett és alkalmazott értékesítési tapasztalatunkkal, az észak-budai agglomerációba költözni vágyó, a minőségi, körültekintő, őszinte, pontos és korrekt szolgáltatást igénylő ügyfelek szolgálatába állunk. 2005 ősze óta ingatlanhirdető vállalkozásunk - rövid fennállása ellenére - számos család vágyainak beteljesüléséhez nyújtott segítséget, de ennél is több esetben kaptunk ügyfeleinktől megerősítést, hogy elégedettek a szolgáltatás minőségével, amit barátaik, ismerőseik figyelmébe is ajánlottak.

Tevékenységünk kezdetben Szentendre, Budakalász, Pomáz, Leányfalu, Tahitótfalu és Csobánka eladó, kiadó ingatlanjaira összpontosított, mivel tágabb területen nem tudtunk volna mindenkivel személyesen törődni. A nagy számban felmerülő megkeresések okán és ezen igények kielégítéséhez megtalálva a megfelelő munkatársainkat kiterjesztettük szolgáltatásunkat Üröm, Pilisborosjenő és a III. kerület (Óbuda, Csillaghegy, Békásmegyer, Pók utca, Római) teljes területére is.

Hirdetési tevékenységünket a leglátogatottabb ingatlanhirdetési portálokon is napi frissítéssel folytatjuk, valamint adatbázisunkban több száz érdeklődőt, potenciális vevőt tartunk nyilván, akiket személyre szóló hírlevéllel tájékoztatunk, minden őket érintő fejleményről.

Reméljük Önnek is segíthetünk megtalálni új otthonát, illetve bízunk benne, megbízásával lehetővé teszi kereső ügyfeleink számára, hogy közreműködésünkkel eladó ingatlana paramétereit megismerhessék.

Bruttó 3%-os jutalékkulccsal irodánk a környék legalacsonyabb díjú szolgáltatója.


Munkatársaink:


Tóth Helga
Pomáz

+36302555500

Tóth Péter
Egyedi megbízások

+36302916550

Kiss Krisztina
Óbuda, 3. kerület

+36708825055

Elisher Nándor
Szentendre, Leányfalu, Tahi

+36202449544

Tóth Zsolt
Csobánka, Szentendre, Leányfalu

+36303280055

Szőllőssy Mária
Dunakeszi, Göd, Vác

+36706771355

Túri Lajos
Pomáz, Szentendre, Budakalász

+36706769855

Cseh Mária
Vác Veresegyház

+36706265388

Szentendrei, budakalászi, ürömi, pomázi, leányfalui, csobánkai
házak, telkek, lakások, eladó ingatlanok